Piha ja koti

Piha voi olla iso tai pieni. Parveke tai terassi. Laatikko tai ruukku. Yhteistä niille on, että ne tekevät hyvää meille kaikille. Etenkin kesäisin piha toimii kodin olohuoneen jatkeena. Siksi sitä kannattaa hoitaa kuin omaa kotia.

Seuraavassa on neljä pihanhoitoon ja hyvinvointiin liittyvää palvelua. Valitse niistä sinulle sopivin ja ota rohkeasti yhteyttä.

1. Pihanhoito

Mikäli aika on kortilla tai voimat vähissä, tilaa puutarhuri paikalle. Piha & Neuvo tekee puiden, pensaiden, perennojen sekä kesäkukkien istutusta, hoitoa ja leikkausta. Myös kitkentä, lannoitus ja kalkitus sujuvat. 

Urakka- tai tuntiveloitus. Matkat alle 50 km veloituksetta Piha & Neuvon konttorilta.

2. Pihapuiden ja pensaiden leikkaus

Säännöllinen ja oikea-aikainen leikkaus auttaa hedelmäpuita ja marjapensaita tuottamaan satoa ja pysymään terveinä. Myös muut puuvartiset kasvit pysyvät leikkauksella kuosissa. Pyydä Piha & Neuvo paikalle. Leikkauksen yhteydessä saat neuvoja, miten toimia jatkossa. Seuraavalla kerralla osaat leikata ehkä itse.

Urakka- tai tuntiveloitus sopimuksen mukaan. Matkat alle 50 km veloituksetta Piha & Neuvon konttorilta.

3. Pihatalkoot

Järjestän haravointi- ja pihatalkoita talo-yhtiöille Haravat käteen -periaatteella. Pihan kunnostuksen yhteydessä neuvon asukkaita pihan hoidossa ja innostan heitä vaikkapa viljelylaatikoiden hankintaan. Räätälöidään talkoot asukkaiden toiveiden ja pihan kunnon mukaan. Pyydä tarjous talkoista.

4. Pihakaveri

Kun sinä tai läheisesi tarvitsee apua pihan, parvekkeen tai terassin kasvien istutuksissa tai hoidossa, voimme tehdä sitä yhdessä – tai ryhmässä. Yhdessä tekeminen on hauskaa. Kasvien kanssa puuhastelu virkistää ja tuottaa iloa.

Tuntiveloitus sopimuksen mukaan. Matkat alle 50 km veloituksetta Piha & Neuvon konttorilta.